İstanbul
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2496.7
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63849.19$

ASC Surfcasting Yarışması Sonuçlandı

ASC Surfcasting Yarışması Sonuçlandı
Derneğimiz tarafından Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığını tanıtarak, sevdirmek ve gelişmesine katkı sağlamak, gençlerimizi olta ile sportif balıkçılığa özendirmek ve sevdirmek üzere Adana ili, Yumurtalık İlçesi, Zeytinbeli Plajı’nda 26 - 27 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen balık yakalama yarışmasına ülkemizin değişik illerinden 75 takım, 150 yarışmacı katılım sağladı.

26 Kasım Cumartesi günü akşam 17:30’de başlayıp kesintisiz 14:30 saat süren yarışma 27 Kasım 2022 Pazar günü sabah 08.00’de son buldu.

128 Adet limit üstü, 550 Adetten fazla da limit altı balık yakalanmış, limit altı balıklar canlı olarak suya iade edilirken limit üstü yakalanan ve yaşam belirtisi olumsuz olan balıklar LÖSEV’e bağışlanmıştır.

1 ÖDÜLÜNÜ : SN KEMAL KILIÇDAROĞLU ADINA VERİLMEK ÜZERE ADANA CHP İL BAŞKANI MEHMET ÇELEBİ TARAFINDAN SPORCUYA  HEDİYESİNİ VERMİŞTİR.

2. ÖDÜLÜNÜ : CHP İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SN METE CELEBİ TARAFINDAN SPORCUYA  HEDİYESİNİ VERMİŞTİR.

3.ÖDÜLÜNÜ : ASOF FEDERASYONU BAŞKANI VE ASC  DERNEK BAŞKANI TARAFINDAN SPORCUYA  HEDİYESİNİ VERMİŞTİR.

BÜYÜK BALIK ÖDÜLÜNÜ: ADANA BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI SN  ZEYDAN KARALAR SPORCUYA HEDİYESİNİ VERMİŞTİR.

ASOF Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Başkanı M.Serkan İnanç’ ın Baş Hakem olarak görev aldığı yarışmaya Ankara’dan ASOF Denetim Kurulu Üyemiz ve aynı zamanda BALIK TV Yayın Yönetmeni olan Özden Aydın Şimşek ile ASOF Proje Gurubu Üyemiz ve aynı zamanda OLTACI DERGİSİ Sahibi Tevfik Üçbaş’ta katılım sağlayarak bizleri onure etmişlerdir

Yarışma sonunda derecelendirme aşağıdaki şekilde olmuştur;

En Çok Balık Yakalama Birincisi: ESCODER adına yarışan ARİF ÖMER BÜLBÜL ve  ADEM BÜLBÜL 24,140 Puanla dereceye girmiştir.

En Çok Balık Yakalama İkincisi:  AKBAK  adına yarışan AZİZ CANER GÖÇER ve AHMET KESKİN  21.070  Puanla dereceye girmiştir.

En Çok Balık Yakalama Üçüncüsü: ESCODER  adına yarışan CANER KURŞUNLU ve  KÖKSAL ŞAHİN  17,755 Puanla dereceye girmiştir.

En Büyük Balık Yakalama Birincisi: (DOGA SEV  9,550 Puanla )  Minakop Balığıyla dereceye girmiştir.

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyor, yarışmamıza katılan ve dereceye giren tüm yarışmacılara bundan sonraki faaliyetlerde başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla,

Akdeniz Surf Casting Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği

A.S.C. Yönetim Kurulu

Kaynak: Balık Haber Merkezi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!