İstanbul
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2420.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64396.59$
Seafood Expo Eurasia

Uluslararası Alabalık Sempozyumu için geri sayım başladı

Uluslararası Alabalık Sempozyumu için geri sayım başladı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi & Su Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenecek olan 6. Uluslararası Alabalık Sempozyumu için bildiri gönderim süresi 28 Ağustos tarihe kadar uzatıldı. 

15-16 Eylül 2022 tarihleri arasında hibrit olarak “6. Ulusal Alabalık Sempozyumu (Uluslararası Katılımlı)” Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Isparta’da düzenlenecek. Mads Martinsen'in katılımı ile gerçekleşecek olan sempozyumda kabul edilen bildiriler, Acta Aquatica Turcica dergisinin özel sayısında yayınlanacak.

Gökkuşağı alabalığı ve diğer salmonidler üzerine çalışma yapan akademik ve sektör çalışanlarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen sempozyumda, salmonidler hakkında temel bilimler, yetiştiricilik, hastalık ve işleme konusunda yeni araştırma ve gelişmeler paylaşılacak, sektörel gelişmeleri ve sorunları tartışılarak, çözüm önerileri sunulacaktır. 

Son gün 28 Ağustos! 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi resmi sitesinde, Ulusal Alabalık Sempozyumu'na bildiri gönderimi 28 Ağustos 2022 tarihine kadar uzatılığını bildirdi. Siteden yapılan açıklamada, 28 Ağustos tarihinden sonra bildiri kabul edilemeyeceği vurgulandı. 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Sevgili konuya ilişkin açıklamasında,"Sizleri Fakültemizin 40. kuruluş yılında aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız" ifadelerine yer verdi.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve katılım için https://alasemp22.isparta.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

Balık Haber Merkezi

Kaynak: Anadolu Ajansı ( AA )

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!