İstanbul
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.46
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63906.91$
Seafood Expo Eurasia

RAS, Kapalı Devre Üretim ve Yetiştiricilik Sistemleri Online Semineri

RAS, Kapalı Devre Üretim ve Yetiştiricilik Sistemleri Online Semineri
Su Ürünleri Dekanlar Konseyi tarafından düzenlenen ve Akuamaks Şirketi CEO'su Serdar Yıldırım'ın katılacağı "RAS, Kapalı Devre Üretim ve Yetiştiricilik Sistemleri" başlıklı toplantı, 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 13:30'da Zoom üzerinden video konferans aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

RAS NE İŞE YARAR?

Sağlıklı beslenme denilince aklımıza gelen ilk protein kaynağı balıktır. Protein, omega 3, vitamin ve mineralce zengin olan balık, gıda ihtiyacımız açısından çok önemli bir yere sahiptir.

Her geçen gün artan dünya nüfusu ve talep nedeniyle, su ürünlerini hem ekonomik açıdan ulaşılabilir kılmak hem de yeterli ihtiyacı sağlayabilmek açısından su ürünleri üretimini geliştirmek zorunlu bir hal almaktadır. Bunun yanı sıra, geleneksel balık yetiştiriciliğinin çevreye olan etkileri son yıllarda fazlasıyla tartışılmaktadır. Ayrıca kanunlar ve mevzuatlarla yetiştiricilik kriterleri belirlenmesine, çevreye olan etkinin minimum düzeye çekilmesine çalışılsa da uygun teknoloji ve talimatlarla ile işletilmediğinde su ürünleri işletmeleri su kaynaklarının doğal dengesinde olumsuz etki oluşturmaktadır. Ancak kapalı devre sistemler (RAS) bu soruna çözüm imkanı sunmaktadır.

 

 

AKUAMAKS KİMDİR?

Akuamaks, 2002 yılında kuluçkahane ve çiftlik ekipmanları, özel yemler, yemleme sistemleri, filtreler, pompalar, balık sayma makinaları, UV ve ozon sistemleri, kimyasallar, ilaçlar ve danışmanlık, sistem tasarımı, anahtar teslim kurulum çalışmalarından oluşan mühendislik hizmetleri ile Su Ürünleri Endüstrisine hizmet etmek üzere kurulmuştur.

 

 

Akuamaks, Türkiye ve Avrupa distribütörlüğünü yapmakta olduğu, uluslararası şirketlerinin desteğiyle önde gelen lojistik tedarik ve mühendislik şirketidir. Ayrıca, ölçüm -takip ve kayıt sistemi üretimi,yemleme sistemleri üretimi, kafes ve kafes ağı üretimi, filtre üretimi vb. faaliyetlerde yer alan çözüm ortağı firmaların varlığı ile birlikte, Su Ürünleri Endüstrisi'nin hemen her alanında hizmet vermektedir.

 

 

Akuamaks Şirketi CEO'su Serdar Yıldırım'ın katılacağı "RAS, Kapalı Devre Üretim ve Yetiştiricilik Sistemleri" başlıklı toplantı, 26 Nisan 2021  Pazartesi günü saat 13:30'da Zoom üzerinden video konferans aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

 

Aşağıda bilgileri verilen toplantıya herkes davetlidir.

 

ZoomMeeting ID:  910 2763 6412

Şifre:  888728

 

Kaynak: Balık Haber Merkezi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!